Florina Enache

Consilier Juridic

Florina Florescu face parte din echipa SCPAv „Ciuraru, Lohan, Manole și Asociații” din luna iulie 2014, acordând consultanță și asistență juridică în orice activitate legată de Registrul Comerțului, consultanță înființare și funcționare ONG-uri (asociații și fundații din diferite domenii de activitate – mediu, servicii sociale, educație, sport), activități specifice Legii nr. 85/2014 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, îndeplinind și alte activități adiacente profesiei de jurist.

A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Româno-Americane București în anul 2006, ulterior efectuând activități specifice profesiei de consilier juridic.

În anul 2017 a urmat studiile de masterat în Dreptul Afacerilor în context european, în cadrul Facultății de Drept și Administrație Publică, Universitatea Spiru – Haret, București.

În anul 2012 a absolvit Studiile postuniversitare, “Reglementari cuprinse în noul Cod Civil și în noul Cod de Procedură Civilă”, Facultatea de Drept, Universitatea din București.

Din anul 2014 este mediator în cadrul Biroului de mediator – Florina Florescu. Ca mediator, Florina are experiență în soluționarea diferendelor  de natură civilă, de afaceri, de familie și de muncă.

Florina vorbește limba română și limba engleză.